Om meg


OSTEOPAT D.O MNOF

JAN-ERIC HOLE


Osteopat D.O MNOF

• Osteopat D.O fra Høyskolen Kristiania i Oslo

• Grunnmedisin fra Høyskolen Kristiania i Oslo

• Bachelor idrett fra Universitetet i Stavanger

• Styremedlem - Norsk Osteopatforbund

• Leder kurskomite - Norsk OsteopatforbundOM MEGEtter 7 år med studier borte fra Sørlandet var det på tide å vende hjem. Veien gikk først til Universitetet i Stavanger, der jeg tok en bachelorgrad i idrett. De 4 siste årene har jeg bodd i Oslo og studert ved Høyskolen Kristiania og jeg kan endelig kalle meg for Osteopat D.O MNOF.


De to siste årene av osteopati studiet var jeg så heldig at jeg fikk jobbe som lærerassistent ved praktisk osteopatisk undervisning i 1-3 klasse. Jeg har virkelig satt pris på å kunne hjelpe kommende osteopater i studiet og på samme måte gleder jeg meg til å kunne hjelpe pasienter til en bedre hverdag.


En onkel av meg sa med stor sikkerhet til meg da jeg var 13 år at jeg kom til å bli osteopat. Jeg var mer usikker enn han, men det vokste på meg og jeg har lenge hatt en drøm om å bli osteopat og har jobbet i flere år mot å oppnå dette. På denne veien har jeg tillært meg god kunnskap om kroppen og et bredt spekter av teknikker slik at jeg på best mulig måte kan forstå og hjelpe den som oppsøker meg med sine plager. Jeg ser det som et stort privilegium å få hjelpe mennesker til en bedre hverdag med mindre smerter og bedre funksjon.


Jeg starter opp Lister Osteopati i Listerveien 50 i Farsund. Parallelt med dette blir jeg et nytt tilskudd til behandlingstilbudet ved Sørlandsbadet i Lyngdal. 


På klinikken tar jeg imot alle problemstillinger relatert til muskel- og skjelettsystemet med stort pågangsmot og nysgjerrighet. Samtidig så er det viktig å evaluere om du som pasient skal motta osteopatisk behandling eller ikke. Derfor vil jeg gjøre en grundig undersøkelse av deg som pasient. To pasienter med smerter i ryggen kan gjerne behandles på to helt forskjellige måter. Best tilgjengelig behandling fra forskning, sammen med best tilgjengelig behandling for akkurat deg og ditt problem, er grunnlaget for min veiledning til din helse. Sammen legger vi en trygg og god vei mot at du skal få bedre helse og en lettere hverdag.


Utenfor klinikkrommet er jeg interessert i fotball, idrett generelt og turer i naturen. Har flere år bak meg som keeper i lokalfotballen, både for Farsund og Lyngdal.


Er det noe du lurer på så ta gjerne kontakt, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg.


 
 
 

LISTER OSTEOPATI


Mail: jeh@listerosteopati.no


Mobil:  +47 483 92 662

Copyright. All Rights Reserved - Lister Osteopati 2017